CryptoCoinsInfoClub.com

Cara Mining Bitcoin Di Iphone

How To Mine Bitcoin On Mac

How To Mine Bitcoin On Mac

Bitcoin, the digital currency, is making headlines these days as it continues to increase in value and isaccepted in an increasing numberof retailers and other businesses. So how can you get in on this exciting new form of virtual cash? And is it worth the effort? Most importantly from our point of view, can Mac users get involved? In this article we explainhow to mine Bitcoin on Mac, and discuss whether that's a good idea.Read next: Apple predictions 2017 Bitcoin is a cryptocurrency that can be used to buy a variety of things, including online services, products...maybe even a house. It's akin to digital cash, in that it allows users to remain (mostly) anonymous in their transactions. The currency has no central bank and no hierarchical overseers. There are no actual coins, either. Instead, Bitcoins are created by people using the computational power of their computers to 'mine' them. While the whole thing might sounda bit wacky, in the last few years the value of Bitcoins has increased at a phenomenal rate. Just recently a Bitcoin become worth more than an ounce of gold;at time of writing it's over 2,000. For more information on Bitcoin mining, take a look at thisarticle by our colleagues at Tech Advisor. Creating a Bitcoin requires the solving of complex computational problems. This is done through software that uses the GPU of a PC(or Mac) to essentially keep chipping away at answers until it finds the right one. While this might sound easy- and when Bitcoin first appeared back in 2008 itwas certainly easier- these days the complexity of the problems are such that the power needed to crack them is substantial. Because of this it's now virtually impossible to create Bitcoin without serious, dedicated hardware, or through people joining together in pools to share the Continue reading >>

Mining On An Iphone : Bitcoin

Mining On An Iphone : Bitcoin

Do not use URL shortening services: always submit the real link. Begging/asking for bitcoins is absolutely not allowed, no matter how badly you need the bitcoins. Only requests for donations to large, recognized charities are allowed, and only if there is good reason to believe that the person accepting bitcoins on behalf of the charity is trustworthy. News articles that do not contain the word "Bitcoin" are usually off-topic. This subreddit is not about general financial news. Submissions that are mostly about some other cryptocurrency belong elsewhere. For example, /r/CryptoCurrency is a good place to discuss all cryptocurrencies. Promotion of client software which attempts to alter the Bitcoin protocol without overwhelming consensus is not permitted. Trades should usually not be advertised here. For example, submissions like "Buying 100 BTC" or "Selling my computer for bitcoins" do not belong here. /r/Bitcoin is primarily for news and discussion. Please avoid repetition /r/bitcoin is a subreddit devoted to new information and discussion about Bitcoin and its ecosystem. New merchants are welcome to announce their services for Bitcoin, but after those have been announced they are no longer news and should not be re-posted. Aside from new merchant announcements, those interested in advertising to our audience should consider Reddit's self-serve advertising system . Do not post your Bitcoin address unless someone explicitly asks you to. Be aware that Twitter, etc. is full of impersonation. Continue reading >>

Can You Mine Bitcoin On An Iphone? Yes You Can, But The Payout Is Not Appealing At All

Can You Mine Bitcoin On An Iphone? Yes You Can, But The Payout Is Not Appealing At All

Can You Mine Bitcoin on an iPhone? Yes You Can, but the Payout is Not Appealing at All It is honestly hard to forget about the Bitcoin craze and without other cryptocurrencies running side by side, it will become even more difficult to forget about their existence. Where lots of users having spent tons of money in purchasing graphics processors for mining purposes, why cant the same thing be applied to an iPhone? After all, the iPhone 8, iPhone 8 Plus and iPhone X are the best phones to buy right now according to their benchmarking results so it should be fairly obvious that these mobile computing marvels should also be able to mine Bitcoin properly, right? Related Apple Announces 350 Scholarships For Developers To Attend This Years WWDC; Due Date For Applications Is April 1st Not quite; while it is more than possible to mine Bitcoin plus other cryptocurrencies using an iPhone, it is more difficult than its being let on. Tests Show That the Latest iPhone Is Only Able to Make Double Digits a Month and Thats Not Counting Other Costs Such as Electricity According to 9to5Mac, an app called MobileMiner is one way of making virtual gold but there are some caveats that you will find along the way. For example, the app requires prepackaged sources downloaded off GitHub, and installed with the help of Xcode and the iOS App Signer. The last two you can only get after you sign as an Apple developer. While we will not bore you with specifics and will leave that for a later topic in the future, there are other things that we would like to bring to your attention. Related Wikipedias Senior Executive Says Apple Pulls Data And Exploits Service Without Donation While it is more than possible to mine using your iPhone, according to the mining results caught by Phone Arena , you will onl Continue reading >>

Cara Mendapatkan Bitcoin Gratis Yang Banyak Via Android Dan Ios

Cara Mendapatkan Bitcoin Gratis Yang Banyak Via Android Dan Ios

Cara Mendapatkan Bitcoin Gratis Yang Banyak Via Android Dan IOS Cara Mendapatkan Bitcoin Gratis Di Android Dan IOS - Bitcoin merupakan sebuah mata uang virtual baru yang lagi tenar karena nilai dari mata uang virtual ini setara dengan 10 gram emas per 1 bitcoinya saat artikel ini ditulis dan hal inilah yang menjadi penyebab banyak orang mencari bitcoin di internet sebagai mata pencaharian utama Sangat beruntung sekali kalian mengunjungi blog ini karena saya akan berbagi bagaimana mendapatkan Bitcoin gratis. Masih belum faham bitcoin? Bitcoin ibarat sebuah emas dalam bentuk virtual karena Bitcoin ini bisa diperoleh secara gratis melalui internet tanpa peraturan dan larangan dan bisa digunakan untuk bertransaksi ditukar dengan dollar maupun rupiah. Dan sayangnya masih banyak orang yang belum tahu bagaimana cara mendapatkan Bitcoin secara gratis dan banyak Ada banyak sekali cara untuk mendapatkan bitcoin secara gratis di internet namun penulis akan share yang paling mudah cepat dan menjanjikan nanti di paragrap bawah. Ada yang model mining menggunakan VGA dengan harga puluhan juta rupiah dan spek komputer dengan harga ratusan juta rupiah belum formulanya itupun belum tentu berhasil tapi jika berhasil dengan minimg seminggu bisa berpenghasilan ratusan juta rupiah dari internet namun modal dan resikonya itu. Kalau cara penulis sih bisa dibilang tanpa modal, cukup dengan HP android. Kita akan menghasilkan banyak BITCOIN melalui hp android maupun IOS sengan sebuah aplikasi yang tenar sekarang ini yang akan membayar kita jika kita menyelesaikan tugas, dan bayaranya akan berlipat terus jika kita rajin dan lakukan dengan cermat, jika ada yang perlu ditulis ditulis dulu. Tulis dulu di kertas KODE Invitation Bonus : AF42795 Cara Mendapatkan Banyak BITCOIN GRATIS menggunakan HP And Continue reading >>

Begini Cara Mining Bitcoin Gratis Yang Mudah

Begini Cara Mining Bitcoin Gratis Yang Mudah

Begini Cara Mining BitCoin Gratis Yang Mudah Silahkan masukan alamat email anda untuk Login Alamat email yang anda masukkan belum terdaftar. Silahkan daftar sekarang dengan menekan tombol di bawah ini. Ada beberapa cara untuk punya BitCoin. Salah satunya yaitu dengan mining. Kira-kira seperti apa ya prosesnya? Yuk simak cara mining BitCoin gratis! Mata uang termahal di dunia saat ini, yaitu BitCoin . Begitu mahalnya, harga satu koinnya saat ini mencapai hingga Rp 60 juta. Salah satu alasan mengapa harganya mahal, karena banyak yang menginginkannya. Apakah kamu salah satunya? Untuk mendapatkan BitCoin, ada beberapa cara. Salah satunya yaitu dengan mining atau menambang. Kira-kira seperti apa ya prosesnya? Yuk simak cara mining BitCoin gratis! Nvidia Update Driver 378.78, Performa Game DX12 Naik Hingga 33%! Nvidia Titan Xp, GPU Paling Powerful di Dunia. Harga 16 Juta! Nvidia Luncurkan GTX 1080TI, VGA Tercepat Melebihi GTX Titan X! Cara mining BitCoin ini, Jaka tujukan pada kamu yang memiliki dana besar. Karena umumnya untuk membuat sebuah RIG mining, diperlukan biaya tidak sedikit. Bagi kamu yang memiliki dana terbatas, sebaiknya melakukan trading . Dengan cara ini memang benar kamu bisa mendapatkan BitCoin secara gratis. Namun karena BitCoin begitu berharga, jangan harap kamu bisa melakukan ini dengan mudah. Supaya kamu nggak penasaran, langsung saja simak cara mining BitCoin gratis berikut... Langkah-langkah Cara Mining BitCoin Gratis Tentukan terlebih dahulu hardware yang kamu ingin pakai untuk mining. Ada tiga pilihan yaitu prosesor, kartu grafis dan kartu ASIC. Bagi kamu yang iseng coba-coba Jaka sarankan mulai dengan kartu grafis, jangan lakukan dengan prosesor. Alasannya, coba kamu lihat bagan sederhana berikut. Download software bernama "GUIMiner". Kamu bisa down Continue reading >>

Mining Bitcoin With Your Iphonex: Everything You Need To Know

Mining Bitcoin With Your Iphonex: Everything You Need To Know

What comes to mind when you think about bitcoin mining? Probably some heavy GPU machines connected together, in a factory-like setting, right? Well, that may be true, but did you know you can mine with your iPhone too? Surprised? Well, dont be, because it is true; you can mine bitcoin with an iPhoneX! Here is how to go about it. The first step to mining bitcoin on your iPhoneX is to download an app called the MobileMiner. This app allows you to deploy your own project. If you are a non-techie, you can download it precompiled and start mining. Alternatively, if you are a developer, you can compile it yourself using the following steps. Go to the Mac App Store and install Xcode on your Mac. From there, log into this platform with your Apple developer ID. Make sure that you log in using this ID within 7 days of getting the app. Failure to do this, and Apple will require you to reconnect your iOS device with your Mac and recreate the account. Once you have logged in, connect your iPhoneX to your Mac through a trusted network. The idea is to protect your Mac and iPhoneX from hackers. The next step is to download the MobileMiner IPA as well as the iOS App signer . At this point you will be in a position to create an Xcode mining project. Creating the project is quite easy since it entails opening the MobileMiner, signing the certificate and saving the IPA on your desktop. At this point, you should see your MobileMiner application on your iPhoneX screen and start mining. With your MobileMiner configured, you should be in a position to mine bitcoin in the background, even as you go about your other business on your iPhoneX. You just need to allow for notifications, and you will get notified every time you earn some bitcoin reward from your mining endeavors. Well, while it is i Continue reading >>

Otomatis Menambang Bitcoin Setelah 10 Hari | Kaskus

Otomatis Menambang Bitcoin Setelah 10 Hari | Kaskus

[ HOT ] Otomatis Menambang Bitcoin Setelah 10 Hari [ 1 BTC = $ 600 ] udah taukan BItcoin ??? kalau udah yo' ikutin langkah2nya :maju 2. jika sudah sukses daftarnya , ingat baik2 alamat Bitcoin adrdressnya bisa kita liat ketika kita klik Tombol Fund Account Nanti akan om liat alamat BTC cexionya ++ Daftar dulu disini btcclicks.com , jangan lupa masukkan alamat Bitcoin (wallet) yang dari cex.io tadi (yang ini kunci suksesnya ) minimal withdrawnya 0.1 mBTC kalau pengalaman ane mendapatkan 0.1 mBTC butuh waktu 9 hari. ++ Daftar disini juga freebitco.in trus ikutin aja langkah2 pendaftarannya, jangan lupa masukkan alamat Bitcoin (wallet) yang dari cex.io tadi karena (yang ini kunci suksesnya ) . kalau yang ini minimal WD 0.00005460 BTC dan akan dikirimkan secara otomatis pada hari senin ( yang ini, om harus ngeroll setiap jam untuk mendapatkan sejumlah BTC ) ++ dan terakhir daftar disini juga coinad.com , jangan lupa masukkan alamat Bitcoin (wallet) yang dari cex.io tadi ( karna yang ini kunci suksesnya ) kalau yang ini withdrawnya minimal 0.15 mBTC , kalau pengalaman ane butuh 12 hari sampai dapat minimal Withdrawnya (WD) ++ dan satu lagi ltc4you.com daftar jangan lupa masukkan alamat LTC ( Litecoin ) cexio, karna yang ini kunci suksesnya trus klik game, masukkan chaptca , dan roll Setelah om mendapatkan sejumlah mBTC yang om dapatkan dari situs2 diatas , ketika om melakukan WD , hasil WDnya akan masuk kealamat wallet dari cexio om tanpa adanya potongan BTC, beda halnya kalo alamat BTC yang om masukkan berasal dari blockchain.info , ketika kita melakukan transfer ke alamat BTC Blockchain.info om akan dikenakan biaya transfer yang jumlahnya cukup banyak setelah sekitar sepuluh harian berburu BTC secara manual sekarang saatnya kita berburu bitcoin secara otomatis dengan mela Continue reading >>

Top 8 Bitcoin Apps For Iphone

Top 8 Bitcoin Apps For Iphone

Home Bitcoin Top 8 Bitcoin Apps for iPhone Are you ready to put your new iPhone 6S to good use? If you love Bitcoin, it is time to fill the iPhone with the best Bitcoin apps on the market. Use your Bitcoins anywhere you go, with the best wallets, games, and convenient services that the worlds most advanced currency provides. Apple struggled with the new Bitcoin currency app concept, but got on board last year and are finally offering great apps for the Bitcoin community. Here are the Top 8 Bitcoin Apps that work on your iPhone, and are free, with convenient links to them. Blockchain claims over three million Bitcoin wallets, and to be the most popular Bitcoin wallet provider online, and their app can be an asset to any Bitcoin owner. Blockchain offers PIN protection, open source, it supports over 20 local currencies worldwide and allows you to easily send and receive Bitcoin payments. Text or email notifications, QR Code, merchant maps, swipe between screens and more. Its rating is lower than Coinbase, at four stars overall. You will need 8.0 to run this app. Coinbase has designed this new app for iOS to provide great digital money operation on any mobile with Apple iOS 8.0 and up. Store your Bitcoin with no fees, buy and sell Bitcoin instantly, and shop with Bitcoin all from your iPhone. Check Bitcoin balances and transaction history for all your accounts in a glance. Send bitcoin via email or QR code, without fees. Bank level security means your bitcoins are safe. Set a passcode to protect the app. Remotely disable your phone's access if it is lost or stolen and get real-time and historical bitcoin price charts. 130 reviews give it 4.5 out of 5 stars. If you ever want to find a local Bitcoin ATM, especially in a foreign city, this app is for you. The Coin ATM Radar a Continue reading >>

4 Aplikasi Android | Iphone Penghasil Bitcoin Gratis

4 Aplikasi Android | Iphone Penghasil Bitcoin Gratis

4 Aplikasi Android | iPhone Penghasil Bitcoin Gratis Bitcoin adalah mata uang virtual seperti halnya Rupiah atau Dollar yang dapat digunakan untuk bertransaksi Online namun hanya tersedia di dunia digital. Bitcoin yang anda kumpulkan akan disimpan di wallet, anda juga dapat menukarkan Bitcoin ke Rupiah Sebelum anda memulai untuk menghasilkan Bitcoin, anda harus mempunyai sebuah wallet atau tempat menyimpan saldo Bitcoin anda nantinya. Anda dapat mendaftarnya di situs bitcoin.co.id atau klik link berikut, jika sudah mendaftar catat baik-baik alamat Bitcoin anda. Jika sudah memiliki wallet anda dapat mendownload aplikasi berikut melalui Google Play Store atau link berikut. Berikut ini 4 aplikasi penghasil Bitcoin besutan Bitcoin Aliens yang tersedia secara gratis: Aplikasi ini sangatlah simpel, setiap jam anda mendapatkan kesempatan untuk memainkannya jika beruntung anda bisa mendapat 5000 hingga 250.000 satoshi di setiap kesempatan. Batas pembayaran minimum adalah 20.000 satoshi yang dikirim ke alamat bitcoin anda secara otomatis setiap hari selasa. Abundance hampir mirip dengan aplikasi Free Bitcoin, bedanya kita akan mendapat kutipan baru sebelum bermain. Setiap kutipan hanya dapat dibuka setiap jam. Kutipan tersebut berupa motivasi, setelah membuka 100 kutipan pertama hadiah yang didapat akan naik tingkat. Blockchain Game adalah sebuah permainan menyusun blok setinggi-tingginya dengan total 10 tingkatan. Pendapatan Bitcoin bervariasi sesuai dengan tingkatan level yang dapat anda capai. Alien Run merupakan game adventure yang unik dimana kita akan mendapatkan Bitcoin gratis untuk setiap level yang kita selesaikan. Game ini terdiri dari 10 level semakin tinggi level semakin sulit dan Bitcoin yang didapat semakin besar. Dapatkan jackpot setelah berhasil menyelesaikan se Continue reading >>

Hasilkan Uang $2400 Online Dengan Tambang Bitcoin Di Android Dan Ios

Hasilkan Uang $2400 Online Dengan Tambang Bitcoin Di Android Dan Ios

Hasilkan Uang $2400 Online Dengan Tambang Bitcoin Di Android dan iOS Hasilkan Uang $2400 Online Dengan Tambang Bitcoin Di Android dan iOS 16:18 Bitcoin , DegoCoin , Money , Satoshi Hasilkan uang online tidak mesti harus punya Laptop atau PC. Namun dengan smartphone juga bisa untuk hasilkan uang online hanya butuh paket internet atau kouta hp. bayangkan kalau punya hp cuma habisin kuota, habisin waktu, cuma buat buka bbm, WA, facebook, dan lain-lain. Sekarang mari kita logikakan dengan matematis. gimana cara balik modal dengan menggunakan smartphone. 1 Hari 24 jam, 12 Jam Hp aktif tapi tidak menghasilkan Uang. Rugi KOUTA. sekarang Bitcoin dan Uthereum adalah mata uang digital yang bisa di uangkan menjadi uang nyata dalam buku Bank Anda. Caranya Simak Tutorial Berikut: Dompet Blockchain ini berfungsi untuk menukarkan Mata Uang Digital atau Bitcoin, Uthereum, Litecoin, dan Dogecoin kedalam Mata Uang Nyata (Rupiah). Dompet blockchain adalah tempat kita menampung coin-coin di atas dan kita tukarkan menjadi uang rupiah. dan uang tersebut akan kita transfer ke dalam Bank Mandiri, BCA, BRI, dll. di blockchain inilah mata uang digital dikonversi menjadi rupiah. Daftar Dompet Disini . Mulai Menambang di situs yang terpercaya f reebitco.in yang terbukti membayar langsung kedalam akun blockchain. Datar freebitcoin disini . atau freedogeco.in disini. Situs ini terbukti membayar langsung ke akun wallet. di website ini faucet di berikan dalam 1 jam sekali untuk mengerol atau memasukkan captcha, setelah kita masukkan cap Dalam 1 Hari ada 24 jam. Kita Ambil 10 Jam saja yaitu 10 kali Rol Captcha Dalam 1 hari. Minimal Faucet yang kita dapatkan dalam 1 kali roll 89 Satoshi. Seratus hari (3 Bulan) = 89000 maka 6 Bulan = 178.000 Satoshi Tapi Jika Sekali rol captcha 890 satoshi , maka 6 bula Continue reading >>

Aplikasi Mining Android Iphone Electroneum, Ponsel Tak Panas

Aplikasi Mining Android Iphone Electroneum, Ponsel Tak Panas

Aplikasi Mining Android iPhone Electroneum, Ponsel Tak Panas Aplikasi Mining Android iPhone Electroneum, Ponsel Tak Panas Ponsel pintar saat ini sudah bisa digunakan untuk menghasilkan uang melalui penambangan mata uang digital. Jika Anda mempunyai smartphone yang didukung prosesor tinggi, ada baiknya mencoba penghasilan tambahan dari salah satu app penambang koin. Disini akan dijelaskan aplikasi mining android terpercaya dan terbukti membayar. Caranya bukan bermain game atau mendapatkan reward task, tetapi ponsel kita memang benar-benar digunakan untuk menambang cryptocurrency. Ada banyak cara untuk mendapatkan mata uang digital, kebanyakan orang hanya terfokus pada bitcoin. Padahal tingkat kesulitan botcoin sebenarnya tidak sangat memungkinkan ditambang dengan ponsel. Bitcoin memerlukan perangkat dengan spesifikasi yang jauh lebih tinggi. Oleh karenanya, mayoritas app yang menawarkan bitcoin mengandalkan pendapatan dari iklan dan konversi cryptonight. Apa yang dimaksud cryptonight? Cryptonight adalah salah satu jenis mata uang digital yang bisa ditambang dengan perangkat spesifikasi rendah. Termasuk ponsel dan komputer tua, bisa menggunakan penambangan kripto ini. Umumnya penambangan cryptonight mengandalkan mata uang Monero (XMR) yang kemudian ditukar menjadi bitcoin. Banyak app yang disisipkan dengan kode program cryptonight, sehingga tanpa disadari perangkat pengguna telah digunakan untuk menambang, termasuk website. Resiko penambangan cryptonight umumnya akan membuat ponsel cepat panas karena menggunakan resource. Terlebih pada ponsel middle-low bisa membuatnya hang saat dijalankan. Jika demikian, adakah aplikasi mining android terpercaya yang tidak membuat ponsel cepat panas? Berbicara tentang app Android dan iPhone, baru-baru ini telah diluncurkan pool mining k Continue reading >>

Iphone Bitcoin Miner Apps

Iphone Bitcoin Miner Apps

Bitcoin Mining for a Lucrative Income on iPhone Bitcoin currency is not only a viable option for users all around the world, but it can also provide you with a decent amount of income. Valued at $230-250 a coin, here are some of the ways that people generate BTC. Much of technology is dependant around the speed of its processing units that is, for every process running an equivalent set of responses are needed in order to solve the problem. Websites such as Mobileminer or Multiminer provide its users with the ability to contribute to solving complex mathametical problems by turning their devices into miners. For the problems solved, Bitcoins are awarded as compensation and thus can be viewed as a virtual currency. The simplest way to increase your efficiency as a miner is to use a Bitcoin generating app on different platform each time. This is where a Bitcoin mining app can come in handy. is an app for crypto-coin mining that generates coins on Windows, Mac OS X and Linux. This allows you to effectively triple your mining potential with the use of just one Bitcoin app. Designed for complex operations in a beginner-friendly manner, this app allows you to control the wizard to specifically designate how exactly you want to farm your BTC network. You have direct access to underlying engine arguments and API settings, as well as a built in proxy that allows you to point other miners towads the app. If theres a profitable coin to mine, youll receive a notification to mine it. This is a great way for people to start mining Bitcoins, especially since its one with a strong GUI software. Related:How to Start Mining Bitcoins in the UK Mining Bitcoins is simplified with the use of mobile apps. Websites such as Mobileminer help control Bitcoin mining through simple Python Scripts Continue reading >>

Bitcoin Free On The App Store

Bitcoin Free On The App Store

This is a simple free game which gives you real, free bitcoin every hour! this is the highest paying free bitcoin app available. It's really simple to use - just enter your bitcoin wallet address and press a button and we'll give you your first free bitcoins :) .. .. not only that but you can claim more from us EVERY HOUR! Then every week we pay out all users with a registered bitcoin wallet address and a balance of at least 20,000 satoshi. There is no gambling in this app, as there is nothing to spend money on. It's just a free game, that gives away free bitcoin. Apple is not a sponsor and is not involved in any way with our rewards and give-aways. We reserve the right to deny payouts to any users suspected of fraudulent activity. Get the latest and greatest Free Bitcoin app, with reliable weekly payouts. The game will now be restored if the app is closed, and the multipliers are now displayed properly, among other fixes. The free hourly games are nice, but the program should not allow a player to hit the same square more than once. There are 20 squares, and at times I'm sure I've had to try to hit the BIG square 40 times, even in the crazy game that has 2-3 BIG squares. In addition, after one week of playing, the payout for watching videos to earn satoshi was cut from 21 to 12 per video, and the number of videos I can watch was cut by around 90 percent. If the developer would fix these issues, my rating would be higher. As is, it is even more difficult to win anything than any game of chance at a casino due to the house odds. by DM Viscount Premier Werktherly I've used this app since launch. It's always worked. Today, I just commented on another review (same dev) about how reliable this app was. It updated and now won't work. Crashes on startup in 7.0 and on my newer Continue reading >>

Cara Mining Bitcoin Menggunakan Ios Iphone, Ipod Dan Ipad Tanpa Jailbreak

Cara Mining Bitcoin Menggunakan Ios Iphone, Ipod Dan Ipad Tanpa Jailbreak

Home Apple iOS Aplikasi dan Games Cara Mining Bitcoin Menggunakan iOS iPhone, iPod dan iPad Tanpa Jailbreak Cara Mining Bitcoin Menggunakan iOS iPhone, iPod dan iPad Tanpa Jailbreak By Ken Hondar Tuesday, January 2, 2018 Add Comment Apple , iOS Aplikasi dan Games Bagi kalian yang hobi menambang Bitcoin kali ini saya akan membagikan sebuah aplikasi khusus untuk pengguna iOS yaitu "Mobile Miner" sebuah aplikasi yang dapat menambang Bitcoin secara terus-menerus di manapun dan kapanpun, aplikasi ini kompatibel dengan iPhone, iPod dan iPad secara khusus untuk iOS 10 ke atas. Untuk memulai menambang sangat di sarankan untuk menggunakan perangkat yang kencang sekelas iPhone 6S ke atas guna menopang performa yang akan di bayar untuk hasil menambang bitcoin lebih cepat. Sebelum memulai tutorial menginstall aplikasi MobileMiner siapkan aplikasi berikut di PC kalian : *Download Mobile Miner file .ipa package Reupload pass : kenhondarrar atau download melalui GitHub Langkah 1 : Sambungkan perangkat iOS ke dalam PC jangan lupa siapkan aplikasi MobileMiner setelah itu buka cydia cmpactor dan cydia impactor otomatis akan mendeteksi perangkat kalian *jika tidak terdeteksi buka iTunes terlebih dahulu Langkah 2 : Kemudian tarik dan seret file "MobileMiner.ipa" ke dalam aplikasi cydia impactor dan cydia impactor akan meminta untuk memasukkan email dan password Apple ID kalian silahkan masukkan atau jika ragu silahkan buat yang baru disini *jika masih bingung klik disini untuk tutorial lengkap cara menggunakan cydia impactor Langkah 3 : Jika muncul "Apple Developer Warning" silahkan klik "OK" dan otomatis cydia impactor akan menginstall file MobileMiner ke dalam perangkat kalian Langkah 4 : Setelah selesai, ikon aplikasi "MobileMiner " akan muncul dalam perangkat kalian tunggu jangan di b Continue reading >>

How Use The Bitcoin.com Wallet

How Use The Bitcoin.com Wallet

Read an important announcement about Bitcoin from Bitcoin.com To send or receive bitcoin, you will need a Bitcoin wallet. This guide covers how to install and use the basic features of the official wallet of Bitcoin.com. You can download the Bitcoin.com Wallet for a number of devices including computer and smartphone. Search for bitcoin.com wallet in the Google Play store for Android users (or the App Store on your iOS device). Find the Bitcoin Wallet from Bitcoin.com or look for the Bitcoin.com logo. Then tap the Install button. Tap Install to download the Bitcoin.com Wallet App Android will let you know which permissions the app needs to function correctly. Dont worry, only essential permissions are required.For instance, the app needs access to your devices camera to scan QR codes when sending bitcoin to others. Many professionals have reviewed the source code for the Bitcoin.com Wallet and deemed it 100% secure. The code is also available to the public should you wish you check it yourself. Tap Accept to begin the download.Once complete, the Bitcoin Wallet will be accessible from your home screen. If you cant find it there, look wherever the list of all installed apps on your phone is. Step 2: Getting Started with Your Bitcoin.com Wallet The first time you open your Bitcoin.com Wallet you will be guided through the setup process automatically from within the app. This process takes about 5-10 minutes and can seem tedious but rest assured that following these instructions is extremely important to protect the safety of your bitcoins. Grab a pen and piece of paper, find a place away from other people, and tap Get started to begin. Download the Bitcoin.com Wallet from your app store You will be shown a series of screens with some background information about Bitcoin. Continue reading >>

More in ethereum