CryptoCoinsInfoClub.com

Api Key Bitcoin Co Id

Cara Mudah Mendapatkan Api Key & Label Untuk Trading Melalui Hp Android Di Situs Vip.bitcoin.co.id

Cara Mudah Mendapatkan Api Key & Label Untuk Trading Melalui Hp Android Di Situs Vip.bitcoin.co.id

Home Android Bitcoin Refference Tutorial Cara Mudah Mendapatkan API KEY & LABEL Untuk Trading Melalui HP Android di Situs VIP.BITCOIN.CO.ID Cara Mudah Mendapatkan API KEY & LABEL Untuk Trading Melalui HP Android di Situs VIP.BITCOIN.CO.ID Cara Mudah Mendapatkan API KEY & LABEL Untuk Trading Melalui HP Android di Situs VIP.BITCOIN.CO.ID Halo Sobat Trader Cryptocoin! Dimanapun Kalian Berada.. Selamat Datang di Artikel.. Pada Kesempatan yang disempatkan kali ini, izinkan saya sebagai penulis blog kesayangan kita-kita ini hanya disini diblog www.berbagikasihaja.blogspot.com Tutorial ini dijelaskan. Baiklah Sebelum kita melangkah jauh, terlebih dahulu saya ingin sedikit "ngerap" tentang sedikit kendala yang pernah saya alami dan mungkin saat ini anda juga alami, yaitu sulitnya untuk Trading cryptocoin Jika hanya melalui Layar Komputer PC atau Laptop, Saya yakin sekali anda mungkin merasakan kendala yang serupa seperti yang saya alami yaitu "Kesulitan Beranjak dan Memantau Perubahan Harga", Maka dari itu saya coba Download Aplikasi Trading Resmi yang diluncurkan oleh Vip.Bitcoin.co.id sebenarnya Vip Bitcoin co id sudah meluncurkan Aplikasi Handphone Android yang terbaru namun tidak semua pengguna merasa nyaman dengan Tampilan Baru Aplikasi Vip Bitcoin co id tersebut termasuk saya Pribadi karena tampilan Gelap yang dirasa cukup melelahkan Mata kita para penggunanya yang tidak terbiasa. Nah untuk itu maka disini akan saya jelaskan Tutorial Mudah Tentang Cara Mengatasi Tampilan Aplikasi Android Terbaru tersebut dengan menggunakan Aplikasi Android Versi yang Jadul yang Menurut Saya jauh lebih Praktis dari segi Tampilan dan Juga Penggunaanya. Namun untuk dapat menggunakan Aplikasi Jadul yang Praktis Tersebut kita Mengalami Sedikit Kendala adapun Kendala Tersebut yaitu Kita harus Continue reading >>

Bitcoin.co.id Mobile Version 2.0

Bitcoin.co.id Mobile Version 2.0

Halo Bitcoiners pengguna VIP.Bitcoin.co.id Kami ingin mengundang Anda para pengguna forum untuk ikut testing aplikasi mobile terbaru kami sebelum kami upload ke dalam Google Play Store. Barusan cobain om, tp crashed pada saat unit dipegang untuk posisi landscape. Siapa tau ada fitur auto rotate nantinya. Barusan cobain om, tp crashed pada saat unit dipegang untuk posisi landscape. Siapa tau ada fitur auto rotate nantinya. pakai handphone dan versi Android berapa ya ? Seharusnya aplikasi tidak bisa landscape karena sudah di lock untuk potrait. Terimakasih pas klik tombol yang kaya rumah terus klik [ <- ] yang dibagian atas ada dua sidemenu yang overlay pak Pak, untuk eksternal market minta tolong ditambah altcoin lainnya pak. Overall udh OK, tengkyu vip atas aplikasinya. Semoga bermanfaat, amin. Halo Bitcoiners pengguna VIP.Bitcoin.co.id Kami ingin mengundang Anda para pengguna forum untuk ikut testing aplikasi mobile terbaru kami sebelum kami upload ke dalam Google Play Store. baru installl, pakai asus zenfone 5, android sebelum kitkat, tiba-tiba unfortunately Bitcoin.CO.ID has stopped habis install, Lalu q open, Lalu langsung masuk ke Market q lihat menu, ada menu alarm, lalu q buat coba" menu alarm IDR 2.850.000 naik turun 5% lalu cek rentangnya q cancel aja gak milih. lalu mau lihat exhang rates , voillaaaaa unfortunately Bitcoin.CO.ID has stopped lalu q masuk lagi lihat exhange rate gpp, sippp boleh usul nggak yg echange rates bisa muncul di screen depan, kaya update cuaca gitu.... keren buangett klo isa gitu.... maaf takut kenapa-napa (iye q penakut) dan gak punya id klonengan (saat ini) setelah coba-coba lihat n rada yakin mo coba login bikin pass code done (walau belum ngerti buat apa) mau login ditanyain API Key dan Secret Key (karena belum paham ini apa n yang Continue reading >>

Bitbot (aplikasi Android Untuk Trading Bitcoin)

Bitbot (aplikasi Android Untuk Trading Bitcoin)

BitBot (aplikasi android untuk trading Bitcoin) Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here. LOVE LOVE TOKEN LOVE beda ga kaya zTrader, ada yang udah nyoba? bisa pakai exchanger lain apa cuma VIP doang ? beda ga kaya zTrader, ada yang udah nyoba? bisa pakai exchanger lain apa cuma VIP doang ? sepertinya ada beberapa exchanger gan ada itbit, okcoin, dan bitcoin.co.id tp untuk loginnya harus pakai api keynya dulu baru bisa login. klo udah kasih gambaran donk tentang fitur yang di app ini klo boleh juga kasih SS donk gambar aplikasinya klo udah kasih gambaran donk tentang fitur yang di app ini klo boleh juga kasih SS donk gambar aplikasinya Tinggal buka playstore disitu ada gambarnya gan. Sudah di download ini cm blm tahu pakainya Api key itu ambil dimana ya bagi yg sdh pakai nih aplikasi share ya cara gunakan. klo udah kasih gambaran donk tentang fitur yang di app ini klo boleh juga kasih SS donk gambar aplikasinya Tinggal buka playstore disitu ada gambarnya gan. Sudah di download ini cm blm tahu pakainya Api key itu ambil dimana ya bagi yg sdh pakai nih aplikasi share ya cara gunakan. silahkan login ke exchanger yang mau di gunakan terus cari api keynya di akun atau aktifkan dulu kalau mau pakai VIP ada tuh di bagian akun android app dan trade API. Continue reading >>

Okebit.com

Okebit.com

Okebit.com Adalah tool untuk trading bitcoin atau Alt coin secara otomatis di bitcoin.co.id , melalui Fasilitas api key yang di sediakan oleh bitcoin.co.id. Di bawah ini adalah statistik akun kami yang trading di bitcoin.co.id dengan menggunakan tool tersebut. Jika belum memiliki Akun bitcoin silahkan daftar di Untuk trading menggunakan okebit.com , Anda harus login menggunakan API-KEY yang di sediakan oleh bitcoin.co.id Perlu di ketahui okebit tidak menyimpan key pada server kami , tapi hanya menyimpan key di COOKIE komputer anda , sehingga jika anda menggunakan komputer umum , setelah selesai transaksi silahkan LOGOUT. AA_Ngr_Yudhi_Satrya : belum tau untung atau buntung red2sp : web punya orang mana nih ada vip privat-AA_Ngr+Yudhi+Satrya_1376 : gimana cara untuk cancel subsribe privat-AA_Ngr+Yudhi+Satrya_1376 : hanya coba2 tadi privat-AA_Ngr+Yudhi+Satrya_1376 : karena belum tau untuk setting bot nya privat-andris_1390 : bisakah pake vip bitcoin? lanangari : ga bisa eksekusi ni udah di setting privat-Reva_Sumarna_1408 : gimana cara kerjanya? edi_trisnakip : halo admin kalo udah daftar gold member dan dapat free vps. kalo tab okebitnya di close. bot trading masih tetep berjalan ya ?? apa harus ada settingn lain ? biar bot terus berjalan walaupun tab okebit di close ? privat-edi_trisnakip_194 : halo admin kalo udah daftar gold member dan dapat free vps. kalo tab okebitnya di close. bot trading masih tetep berjalan ya ?? apa harus ada settingn lain ? biar bot terus berjalan walaupun tab okebit di close ? privat-andi_erlangga_1414 : i can't have email confirmation privat-erlangga_1416 : why my treding dont coonect to my aplication? privat-andy_1426 : sayaupdate platinum kok blm di active ya erlangga : makasih okebit beneran auto :) Rusudan_Sturua : bravo i live your websi Continue reading >>

Bitcoin Co Id Api - Vendere Bitcoin Coinbase Canada

Bitcoin Co Id Api - Vendere Bitcoin Coinbase Canada

Bitcoin co id api - Vendere bitcoin coinbase canada Undefined Perl bitcoin api bitcoin casino mobile hive bitcoin app bitcoin account search monero javascript bitcoin to electrum. Feb 25 jangan binggung dulu kawan karena bukan email dan password yang diminta. Comc7786 5ecf 11e7 882b 809c14f38b53. Id API Client for Node. View detailed information charts on all Bitcoin transactions blocks. Depth id api btc idr depth. Io API and Bitcoin. Indonesian Rupiah The BitPay bitcoin payment gateway is the most versatile, easy to use bitcoin API available. Type 14XRP, 0SEPA, 15litecoin, 1bitcoin 16ethereum. 0% Trading Fee Bitcoin. With the system Api. Relative prices can be suffixed with a to signify the relative amount as a percentage of the offered price. Log in into your Bitcoin. Bitcoins are created held electronically also described as virtual currencies. CoinMarketCap 391e5524a6b63ddf560bf920b1a8e69fb8ab0ea18a365788afb51e17350c38c 31 15. This function can be used to save an associated Reference ID with an order; after the order has been created. Bitcoin BITBOT Now the easier trading bitcoin on bitcoin. Id api Us bitcoin wallet Best place to buy litecoin reddit Bitcoin. Bitcoin Co Id Api newsjournal5. Id downloads BITCOINCOID API DOCUMENTATION. Dec 20 This app is listed in Finance category of play store has been developed by co. Currently Bitcoin Testnet3, Dogecoin, BlockCypher supports Bitcoin, Litecoin, Ethereum BlockCypher s Test Chain. API dari Bitpay telah diupdate demi. Formatted result sets are shown beneath each respective API. Japan Singapore, Hong Kong New Zealand binance. Bitcoin co id api. 6 tickers still not linked with any of existing coins. Id api Founder of bitcoin arrested This BitBot application using the API provided by Bitcoin. 01875 BTC Forum Bitcoin. Plea Continue reading >>

Bitbot Auto Trading Robot Using Bitcoin At Vip.bitcoin.co.id

Bitbot Auto Trading Robot Using Bitcoin At Vip.bitcoin.co.id

23.50 Buy Bitcoin , News , Tips , Trading BITBOT Auto Trading Robot Using Bitcoin at vip.bitcoin.co.id Trading Vip auto Trading Robot Using Bitcoin BITBOT - Now the easier trading bitcoin on bitcoin.co.id with the newer application called BITBOT Trading Robot. Bitbot is application based mobile trading robots specifically for android smartphone that offers convenience for traders bitcoin. With the system Api Key, the application makes it easy for users of trading because it does not need to login to your vip bitcoin. How do I use the application bitbot? And what features are offered? How to Download the application and enter bitbot 1. First Download the application in the Bitbot on playstore 2. Then open the application and the initial display will appear to enter the Api Key and the Secret Key that can be taken from your bitcoin vip account. 3. Please enter your Api Key and the Secret Key and click SIGN IN to enter In the application there are a few features that are used for trading purposes bitcoin. The following features are available: In the menu there is an option for order order book BUY and SELL. We can do a buy/sell orders up to 10 orders at once. In the menu there is an option BUY/SELL Trade Quantity, Price Difference, the Base Market Comparison and Max Number of Queue. Trade Quantity is the price difference bitcoin ter update with prices that you will assign to perform buy/sell. Example: the price of Rp 14 million now, bitcoin-if you fill the Trade Quantity in the buy menu with 10.000 then bitbot robot will perform an automatic order buy at the price of Rp 14,010,000. Price Difference is a difference in price of buy/sell orders with one another in a single order (if you select max order more than one) Example: If you fill out the Price Difference with 1500, Continue reading >>

@slaveofcode/btcid - Npm

@slaveofcode/btcid - Npm

const btcid = require('btcid)const btcInst = btcid('myApiKey', 'mySecretKey')// public api sectionbtcInst.bitCoin.trades().then(res => console.log(res))btcInst.stellarLumen.trades().then(res => console.log(res))// private api sectionbtcInst.showInfo().then(res => console.log(res)) This library follows API pattern and description on here so if anything on documentation is updated, this library may obsolete and need upgrade to sync with the new version. The documentation of available function divided into 2 section, Public and Private section. The public section is not required to supply Api Key and Secret Key because they just available to you without any restriction. On private section, Api Key and Secret Key is required because some of actions and response data are related with your account. Please check your Trade API permission on bitcoin.co.id, if some of permission was not enabled, this library may not works because un-granted permission prevent some actions such as withdrawing your coin. trade, depth and ticker functions are available on all public exchanges api such as bitcoin and stellarLumen, the code below is the example of how you fetch it. // BTC/IDRconst btcid = require('btcid)const btcInst = btcid('myApiKey', 'mySecretKey')// Get tradesbtcInst.bitcoin .trades() .then(res => { console.log(res) // [{ date: '1515931908', // price: '184499000', // amount: '0.00124928', // tid: '5580857', // type: 'buy' }, ... ] })// Get depthbtcInst.bitcoin .depth() .then(res => { console.log(res) // { // "buy": [ // [ // 1381900, // "0.38504088" // ], // [ // 1380200, // "128.30297275" // ], ... })// Get tickerbtcInst.bitcoin .ticker() .then(res => { console.log(res) // ticker: // { high: '213900000', // low: '180018000', // vol_btc: '905.70906859', // vol_idr: '179723835524 Continue reading >>

Blockchain Api | Bitcoin Api For Developers | Luno

Blockchain Api | Bitcoin Api For Developers | Luno

Make sure to always use HTTPS when calling the API. Non-TLS HTTP requests cause error 403 to be returned. Using non-TLS requests can leak your authentication credentials. Make sure that your client validates the server's SSL certificate. Many libraries (e.g. urllib2 in Python2) don't validate server certificates by default. Failing to verify the server certificate makes your application vulnerable to man-in-the-middle attack. Timestamps are always represented as an integer number of milliseconds since the UTC Epoch (a Unix timestamp). Prices and volumes are always represented as a decimal strings e.g. "123.3432". We use strings instead of floats to preserve the precision. Parameters for POST calls are sent as URL-encoded forms (application/x-www-form-urlencoded). Calls to the Market Data APIs are rate limited to 1 call per 10 seconds. All other API calls are rate limited to 1 call per second. API call rate limits allow bursts of up to five consecutive calls. Exceeding the limit causes HTTP error code 429 to be returned. The Go library is the recommended way to access the API: view it on GitHub. The following libraries were implemented by third parties or are no longer under active development and are listed here for convenience. No support for them is provided by Luno and they may be out of date. A thorough review of the code is recommended before including them in any project. Fetch trades executed after this time, specified as a Unix timestamp in milliseconds. $ curl { "trades": [ { "volume": "0.10", "timestamp": 1366052621774, "price": "1000.00", "is_buy": true }, { "volume": "1.20", "timestamp": 1366052621770, "price": "1020.50", "is_buy": false } ]} Some API calls require your application to authenticate itself. This is done using an API key associated with your a Continue reading >>

Finance::btcindo - Trade With Bitcoin.co.id (vip) Using Perl - Metacpan.org

Finance::btcindo - Trade With Bitcoin.co.id (vip) Using Perl - Metacpan.org

Finance::BTCIndo - Trade with bitcoin.co.id (VIP) using Perl This document describes version 0.004 of Finance::BTCIndo (from Perl distribution Finance-BTCIndo), released on 2017-06-01. use Finance::BTCIndo; # API key and secret are required unless you only want to access the public # API. They can be retrieved by logging into your VIP account and my $btcindo = Finance::BTCIndo->new( key => 'Your API key', secret => 'Your API secret', ); ## public API methods, these do not require API key & secret my $ticker = $btcindo->get_ticker(); # sample result: { ticker => { buy => 34381600, high => 34890000, last => 34381600, low => 34200000, sell => 34431800, server_time => 1496219814, vol_btc => 506.37837851, vol_idr => 17409110187, }, } my $trades = $btcindo->get_trades(); # sample result: [ { date => 1496220665, price => 34395100, amount => 0.00090000, tid => 2222043, type => "sell", }, { date => 1496220574, price => 34422400, amount => 0.00879473, tid => 2222042, type => "buy", }, ... # about 148 more ] my $depths = $btcindo->get_depth(); # sample result: { buy => [ [34397100,"0.07656322"], [34397000,"0.21483687"], # ... about 148 more ], sell => [ [034499900, "0.00150273"], [034500000, "0.94493067"], # ... about 148 more ], } my $prices = $btcindo->get_price_history(); # sample result: { chart => [ [1392397200000,8024000,8024000,7580000,7803000,5.90], # 2014-02-15 [1392483600000,7803000,7934000,7257000,7303000,11.35], # 2014-02-16 ... ], } ## all the methods below requires API key & secret $btcinfo->get_info(); $btcinfo->get_tx_history(); $btcinfo->get_trade_history(pair => "btc_idr"); # create buy order of Rp 2,000,000 worth of bitcoins at price Rp 38,400,000/BTC $btcinfo->create_order(pair => "btc_idr", type => "buy" , price => "38400000", idr => "2000000"); # create sell Continue reading >>

Vip Bitcoin Co D | Info And News Cryptocurrency

Vip Bitcoin Co D | Info And News Cryptocurrency

Homepage / cryptocurrency / Vip Bitcoin Co D Indodax Logo. Login to Your Account. Enter. Forget Password? Register an Account Bitcoin Indonesia changed to Indodax starting from . For more information, click here..Jual Beli Bitcoin Indonesia. Pusat Perdagangan Bitcoin Indonesia berbasis Rupiah paling cepat dan mudah..Akun . Bagaimana cara mendaftar di Indodax.com? Apakah saya boleh memiliki membuat beberapa akun dengan data yang sama di Indodax.com? Saya tidak bisa mengakses akun karena lupa password. Apa yang harus saya lakukan? Lihat Semua .Bitcoincharts provides real time IDR price data of the bitcoin.co.id exchange including charts, orderbook and more..After the news spread in the country of Indonesia that the Indonesian government does not recognize Bitcoin and urge people not to use Bitcoin. this affects the panic of the VIP client that keeps a lot of Bitcoin in there. This morning I saw several hundred BTC queuing in a sell order. this shows that they are .We proudly present new features and various functions including Trading platform for Bitcoin and other cryptocurrencies including Ethereum, Litecoin, Waves, et cetera Interactive Elements. Users Interact, Digital Purchases. Permissions. View details. Report. Flag as inappropriate. Offered By. BITCOIN.CO.ID. Developer..Bitcoin co id. This is a node.js API wrapper for the private and public methods exposed by the Bitcoin.co.id API. You will need have a registered an account with bitcoin.co.id and requested API keys to access the private methods. Check out example.js for a list of private calls and their parameters..Bitcoin.co.id is the Biggest Indonesia Bitcoin Exchange that act as backbone for the entire finance ecosystem in Indonesia that implementing cryptocurrency s technology in payment system and remittance Continue reading >>

Exchange Api Document | Coincheck

Exchange Api Document | Coincheck

Please authenticate to use a Private API . First, please create your API Key. You can create one here . Please don't share your Access key and Secret Access key with others By generating an API key, you can set a permission for each function. And you can also give permission to IP addresses you prefer. For requests that require authentication, you have to add information below to HTTP Header. ACCESS-KEY Access key you genertaed at API key ACCESS-NONCE Positive integer will increase every time you send request (managed for each API key). A common practice is to use UNIX time. Maximum value is 9223372036854775807. ACCESS-SIGNATURE SIGNATURE mentioned later SIGNATURE is a HMAC-SHA256 encoded message containing: ACCESS-NONCE, Request URL and Request body by using API key. require "openssl"nonce = Time.now.to_i.to_surl = "= "hoge=foo"message = nonce + url + bodysecret = "API_SECRET"OpenSSL::HMAC.hexdigest(OpenSSL::Digest.new("sha256"), secret, message)# => "3919705fea4b0cd073b9c6e01e139f3b056782c57c5cffd5aea6d8c4ac98bef7" $strUrl = "= time();$arrQuery = array("hoge" => "foo");$strAccessSecret = "API_SECRET";$strMessage = $intNonce . $strUrl . http_build_query($arrQuery);$strSignature = hash_hmac("sha256", $strMessage, $strAccessSecret);# => "3bc1f33d802056c61ba8c8108f6ffb7527bcd184461a3ea0fed3cee0a22ae15d" require 'net/http'require 'uri'require 'openssl'key = "API_KEY"secret = "API_SECRET"uri = URI.parse "= Time.now.to_i.to_smessage = nonce + uri.to_ssignature = OpenSSL::HMAC.hexdigest(OpenSSL::Digest.new("sha256"), secret, message)headers = { "ACCESS-KEY" => key, "ACCESS-NONCE" => nonce, "ACCESS-SIGNATURE" => signature}https = Net::HTTP.new(uri.host, uri.port)https.use_ssl = trueresponse = https.start { https.get(uri.request_uri, headers)}puts response.body import com.goog Continue reading >>

Apakah Indodax.com Memiliki Aplikasi Mobile?

Apakah Indodax.com Memiliki Aplikasi Mobile?

Ya. Sejauh ini, kami memiliki dua aplikasi mobile yang bisa Anda gunakan untuk menikmati fitur-fitur yang tersedia di Indodax.com tanpa harus secara langsung mengakses websitenya. Bagi para pengguna Android, Anda bisa kunjungi Google Play Store dan ketik nama aplikasi-aplikasi mobile kami di search box untuk mendownloadnya secara gratis. Melalui aplikasi mobile ini,Anda dapat melakukan jual-beli Bitcoin dengan Rupiah (secara instan), pembuatan/pencairan voucher, top upatau penarikan saldo rupiah dari akun Indodax Anda, dan menikmatifitur-fitur lainnya yang tersedia di website kami tanpa perlumengakses situsIndodax.com. Download aplikasinya sekarang juga! Ingin tahu lebih lanjut? Klik disini . Mobile app ini diciptakan khusus untuk Anda yang gemar trading Bitcoin ataupun digital asset lain yang tersedia di Indodax.com. Anda sekarang dapat mengakses akun Anda, membuat order jual beli serta memantau pergerakan pasar digital asset dimanapun dan kapanpun Anda mau dari handphone Anda. Klik disini untuk info lebih lanjut dan download aplikasi trading kami secara gratis di Google Play Store. Continue reading >>

Merchant Api

Merchant Api

If you want to write your own payment module, to work with our merchant service, you can use our merchant API directly. Note that we already have a number of popular modules available ; you may want to use these as a code reference. With each API request you must send authentication data, there are currently two method of authentication. The API Key and API ID are available when you signed up for a merchant account. POST the following fields with each API call: This method is more secure and recommended. POST the following fields with each API call: nonce: This is an integer value that must increase with every API call you make, for example if your first API call uses nonce=1 then the next API call must use a nonce of 2 or greater api_key: Your API Signature, as generated by a SHA-256 hash of the following data api_id + nonce + api_key All data returned by the merchant API will be in JSON format. The following calls are available on the merchant API: currency: 3 character currency code (such as THB, USD, GBP) ipn*: URL for IPN callback if you want payment data to be sent back after order is completed Once the order is confirmed a call will be POSTed back to this IPN URL. order_id*: Leave blank unless you have already used the paybox call to create an order. For example if you have already received an order_id from the paybox call , then you need to adjust the amount then enter the order_id into this parameter. html: An HTML description of how much the customer must pay, and to what address address: The Bitcoin address that the customer must send to expire: The number of minutes that the order will expire (normally 15 minutes) qr_data: base64 encoded PNG data for a QR code with the address and amount btc_amount: amount of Bitcoins that the customer must pay order_id: Th Continue reading >>

Bitcoin.co.id - List Wiki

Bitcoin.co.id - List Wiki

Bitcoin.co.id official website: Bitcoin.co.id: Bitcoin Indonesia - Buy & Sell Bitcoin, Ethereum and other Digital Assets Bitcoin.co.id is an online platform where you can buy and sell Bitcoin, Ethereum and other Digital Assets in Indonesia. The place to buy and sell Bitcoin with Rupiah - Bitcoin.co.id is the perfect place for you to buy and sell Digital Assets such as Bitcoin, Ethereum and Ripple in Indonesia. Trade easily and securely with Bitcoin.co.id with no worryweve got your back! Buy Bitcoin / Other Digital Assets - With Bitcoin.co.id, you will be able to buy Bitcoin or other assets in less than an hour. We accept payment and deposit from any local bank in Indonesia. Sell Bitcoin / Other Digital Assets - Exchange your Bitcoin or other assets to Rupiah instantly only with a few clicks! Your money will arrive in your bank account in one working day. Trading - Love to trade cryptocurrency and speculate on the Bitcoins price? Do it with us! We are online 24/7. Yes, even during holidays. Security - Your account is protected with Multifactor Authentication, combination of e-mail and SMS verification with Google Authenticator pin requirement. These layers of security will guarantee that every transaction is signed and validated by no one other than yourself. Simplicity - You will only need one account to process any kind of Bitcoin transaction, whether it is to sell, buy, invest or trade Bitcoin. Bitcoin.co.id can be accessed easily through various types of devices, such as: PC, laptop, tablet and smartphones. Trade anywhere, anytime, instantly! Instantly - Rupiah deposit can be processed instantly and Rupiah withdrawal will only take one working day before the money arrives in your bank account. Every Bitcoin deposit or withdrawal is processed immediately and securely Continue reading >>

Cara Membuat Kalkulator Bitcoin

Cara Membuat Kalkulator Bitcoin

Cara Membuat Kalkulator Bitcoin Menggunakan Kurs Rupiah Cara Membuat Kalkulator Bitcoin. Halo Bitcoiner, mungkin sebagaian dari kawan-kawan sudah mengetahui cara membuat kalkulator konverter harga Bitcoin. Namun bagi kawan-kawan yang belum mengetahuinya, bisa menyimak cara di bawah ini. Yang dimaksud dengan kalkulator Bitcoin disini adalah sebuah fungsi untuk mengambil harga Bitcoin pada waktu tertentu, lalu mengkonversikannya kedalam kurs mata uang yang dikehendaki. Karena kita berada di Indonesia, tentu yang kita inginkan dalam kurs Rupiah. Sehingga harga terkini Bitcoin, akan bisa ditampilkan secara langsung dalam bentuk Rupiah. Ataupun kebalikannya, kita juga bisa melihat berapa harga Bitcoin yang kita miliki dalam kurs Rupiah. Selanjutnya kawan-kawan pun bisa menaruhnya kedalam blog ataupun situs kawan-kawan. pengunjung yang ingin mengkonversikan Bitcoin kedalam rupiah, bisa menggunakan kalkulator yang telah dibuat tersebut. Di sini EB membuat untuk di wordpress, jadi nantinya membutuhkan plugin PHP Code untuk menjalankan konventer tersebut. Kawan-kawan bisa menginstall PHP Code Snippets terlebih dahulu. Jika sudah, begini cara membuat kalkulator Bitcoin: Mengambil API Ticker Harga Bitcoin. Karena kita membutuhkan kurs dalam Rupiah, kita bisa mengambil API publik Ticker Harga Bitcoin dari exchanger VIP Bitcoin Indonesia. Istilahnya, mengambil posisi harga terakhir, atau biasa disebut Get Current Price. Dan berikut ini adalah API VIP Bitcoin Indonesia. . Jika kita klik pada api public ticker tersebut, maka akan ada sejumlah informasi terkait dengan harga Bitcoin sejak detik tersebut. Namun kawan-kawan usahakan jangan terlalu sering merequest ticker price tersebut. Paling tidak selang 1-5 menit tidak masalah, agar tidak terlalu membebani. Yang kita butuhkan adalah h Continue reading >>

More in ethereum